​HENRIK BINOW

hb@factor3.dk | 25 77 99 66

Henrik har arbejdet som konsulent i 12 år og har en bred erfaring inden for forskellige industrier, herunder IT-, finans- samt produktionsvirksomheder. Forinden har Henrik arbejdet som projektleder og kvalitetschef.

Som konsulent er Henrik dedikeret til at skabe nyttige forandringer med såvel et forretningsmæssigt som et menneskeligt perspektiv. Det gøres ved at implementere de bedste måder at arbejde på. Henrik fokuserer på at implementere disse inden for projekt- og porteføljeledelse.

Henrik tror på at fokusering og involvering er forudsætninger for succesfulde forandringer. Fokuseringen kræver blandt andet klare effektmål, og tydeliggørelse af hvilke konsekvenser mulige forandringer har for forretningen samt lige så vigtigt; individet. Involveringen er afgørende for at implementeringen kan lykkedes, ligesom at de relevante aktører kan nyttiggøre forandringen bedst muligt.

Henrik har som konsulent arbejdet med store projekter og transformationer hos Compass Group, Siemens Wind Power, KMD og Cheminova. Han har desuden løst opgaver for blandt andre DONG Energy, Danske Bank, Tryg, MAN Diesel, Arla, Alfa Laval, Saxo Bank, Movia, Københavns Kommune, Odense Kommune.

Henrik er certificeret i PMP, PRINCE 2, CSM samt i Belbin’s Team Roles. Henrik har derudover en kandidatgrad fra DTU.

Henrik har tidligere arbejdet for Mærsk Data Group, DR, Mannaz og Implement, ligesom han har haft egen konsulentvirksomhed.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden
22-08-2018
Er du en sikker base for dine medarbejdere?
​Som leder er man forpligtet til at arbejde med sig selv hver eneste dag. Det var et af budskaberne fra Agnete Gersing, Departementchef i Uddannelses- og Forskningsministeriet, da Agnete tidligere på ugen stillede op til et inspirationsmøde om​ Secure Base Leadership ​hos Factor3.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk