​MICHAEL TVERMOES

mt@factor3.dk | 31 17 33 02

Som en af stifterne af Factor3 løser Michael opgaver inden for stort se hele paletten af Factor3s ydelseskatalog. Særligt ligger Michaels interesse og fokus inden for den del af Strategy Management Consulting, der følger efter de strategiske analyser – strategieksekvering og etablering af strategisk beredskab.

Michael anvender sine mange års erfaring fra branchen, samt sine empatiske og analytiske evner, til design af unikke involverende processer med fokus på resultatskabelse ude blandt medarbejderne – i virkeligheden. Michael faciliterer workshops og forløb for ledere, såvel som medarbejdere og arbejder for virksomheder og offentlige organisationer både i udlandet og herhjemme. Michaels drive er at se lyset, lysten og viljen i ledernes og medarbejdernes øjne, når målet bliver klart og giver mening, når retningen er udstukket og oplevelsen af at rammer og kompetencer kan bære alle sikkert igennem processen.

Michael har bl.a. løst opgaver for Abu Dhabi Terminals, Aller Media, APM Terminals Int., Danisco, DONG Energy, Erhvervsstyrelsen, Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Maersk Oil, Novo Nordisk, Pentia og SmartGuy.

Michael er uddannet cand polyt, officer af reserven og i mindful leadership. Michael har tidligere været konsulent i Sant+Bendix og PriceWaterhouseCoopers og var indtil stiftelsen af Factor3, Partner i Implement.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden
22-08-2018
Er du en sikker base for dine medarbejdere?
​Som leder er man forpligtet til at arbejde med sig selv hver eneste dag. Det var et af budskaberne fra Agnete Gersing, Departementchef i Uddannelses- og Forskningsministeriet, da Agnete tidligere på ugen stillede op til et inspirationsmøde om​ Secure Base Leadership ​hos Factor3.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk