​KARRIERE

Hos Factor3 lader vi ikke vores medarbejderes udvikling og avancement diktere af en syv-trins karrieremodel. Hos os er det ikke sådan, at du først møder kunden, når du har nået et eller andet trin i en karrieremodel – det gør du fra dag ét, for det er helt centralt for din udvikling. Det er heller ikke sådan, at du tidligst kan blive Partner, når du har arbejdet hos Factor3 i +7 år – det kan meget vel være før.

Hos Factor3 er den enkelte konsulents personlige og faglige udvikling i konstant fokus. Og det er din udvikling, personlighed, dine faglige kompetencer og dit samlede bidrag til Factor3 og vores kunder, der alene bestemmer, hvornår du er klar til næste skridt, og hvor langt du kan nå.

Som medarbejder hos Factor3 har du ikke bare mulighed for at påvirke din egen og Factor3s samlede udvikling – vi forventer også, at du gør det! Alle i Factor3 tager ansvar for både deres egen og vores fælles udvikling, og derfor har vi alle personlige og faglige udviklingsmål, som vi selv er med til at definere.

Vi ansætter ikke folk til at blive en lille brik i et stort og tungt system. Vi ansætter folk til sætte et præg på Factor3s forretning og til at skabe enestående resultater for vores kunder – med både deres faglighed og personlighed.

Hos Factor3 tjener vi ikke et stort system, og vores løsninger udtænkes ikke på den anden side af Jorden eller tages ned af hylden som en standardvare. Vi tjener vores kunder, og hver af vores løsninger tager udgangspunkt i den enkelte kundes situation og behov. Det kræver konsulenter med et højt fagligt niveau, stor ydmyghed, og stærke lytteegenskaber, der samtidig er i stand til at tænke og agere selvstændigt. Det betyder ikke, at vi søger individualister - tværtimod. Det er grundlæggende for Factor3s succes, at vi arbejder og tænker som ét hold, og vi altid står til rådighed for hinanden til sparring og idéudveksling – ingen i Factor3 er sig selv nok!

Læs mere om Factor3s værdier.

REKRUTTERINGSPROCES

Der er mange veje ind i Factor3, men der er ingen nem vej. Vi vurderer alle kandidater ud fra deres uddannelsesmæssige baggrund, joberfaring og motivation for at søge.

En relevant kandidatuddannelse (med karakterer blandt de bedste på årgangen) er en forudsætning, og erfaring fra management consulting branchen en fordel, hvis du ønsker at blive en del af Factor3. Det er afgørende, at du passer ind på holdet, både kompetence- og personlighedsmæssigt, og du som det naturligste kan efterleve vores værdier som dine egne. Derudover forventer vi, at du kan være med til at præge den faglige udvikling inden for et af vores tre fagområder, sådan at din egen og vores fælles faglige viden løftes til et nyt niveau.

Vores rekrutteringsproces er baseret på en række interviews som skal afdække, hvordan du passer ind i vores forretning og kultur. Ligeledes vil relevante kandidater blive bedt om at udarbejde og fremlægge en casepræsentation, som skal give os en fornemmelse af dine analytiske og problemløsende egenskaber samt din måde at arbejde på som konsulent.

Ønsker du yderligere information om vores rekrutteringsproces, er du velkommen til at kontakte Ulrik Marxen.

LEDIGE STILLINGER

Managementkonsulent til Strategiområdet

Læs mere her

Managementkonsulent til Project Performance-området

Læs mere her

​UOPFORDRET ANSØGNING

Vi er konstant på udkig efter personer med de rette kompetencer og den helt rigtige personlighed. Det gælder både konsulentassistenter (studerende), nyligt færdiguddannede og konsulenter med mange års erfaring fra management consulting.

Vi tager gerne imod uopfordrede ansøgninger. Er du interesseret i at blive en del af Factor3, bedes du sende ansøgning/motivation, CV og karakterudskrifter fra dine studier til Ulrik Marxen.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

23-04-2020
E-læring - er det nu du har brug for træning i projektledelse?
Vi har både et program, hvor du bliver trænet i de fem essentielle projektledelsesværktøjer samt et med projektstyring og hvordan du leder projekter i en forretningsmæssig kontekst. Begge indeholder gennemgang af teori og modeller, guides til workshops, cases og refleksionsspørgsmål. Hvert modul slutter med en quiz, så du kan teste din viden. Træningen er tilgængelige både på dansk og engelsk.Se mere på Forside/Inspiration/E-læringskurser. ​
Læs hele nyheden
06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk