E-LÆRINGskurser

Få ny viden så du er klædt på til at styre dine projekter. Factor3 tilbyder flere E-læringskurser. 

Kursus 1: Projektlederværktøjer: fem moduler med de fem essentielle projektlederværktøjer: målsætningsformulering, interessentanalyse og håndtering, milepælsplanlægning, risikoanalyse og projektorganisering. 

​Kursus 2: To moduler om Styring/opfølgning og at lede projekter i en forretningskontekst.

Om E-læringen

Hvert modul tager ca 45 minutter at gennemføre. De indeholder en dynamisk gennemgang af teori og modeller, guides til workshops, cases, quizzer og refleksionsspørgsmål. Kurset udbydes både på engelsk og dansk

Er du projektleder, og savner du inspiration og nye metoder i dit arbejde? Så kunne disse online kurser være noget for dig.

Priserne er: 

Kursus 1: 2.500 kr ex moms for alle fem moduler

Kursus 2: 1.500 kr ex moms for begge moduler

Ring på: 3117 3301 eller skriv til os, så får du mere information.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

Skriv til os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

23-04-2020
E-læring - er det nu du har brug for træning i projektledelse?
Vi har både et program, hvor du bliver trænet i de fem essentielle projektledelsesværktøjer samt et med projektstyring og hvordan du leder projekter i en forretningsmæssig kontekst. Begge indeholder gennemgang af teori og modeller, guides til workshops, cases og refleksionsspørgsmål. Hvert modul slutter med en quiz, så du kan teste din viden. Træningen er tilgængelige både på dansk og engelsk.Se mere på Forside/Inspiration/E-læringskurser. ​
Læs hele nyheden
06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk