ARTIKLER og Videoer

​Strategi

REALISERINGSLEDERSKAB HAVES… REALISERINGSMANAGEMENT SAVNES

​”Erstat management med lederskab”-parolen har desværre længe givet genklang på direktionsgangene i danske virksomheder, men den skal lægges på en fjern hylde, når strategien skal realiseres...

Læs artiklen her

TOPLEDEREN OG STRATEGIEKSEKVERING​

Strategier er først for alvor gode eller dårlige, når de er gennemført - men arbejder topledere fokuseret med strategieksekvering?

Læs artiklen her

EN ABEHISTORIE

​Det er en klassiker at lade en abe konkurrere mod et menneske for at se, hvem der er bedst til at investere på børsen. Vi spørger provokerende, er ledere mere nuancerede end aber, når de udvikler og eksekverer deres strategi?

​Læs artiklen her​

Ledelse​

Vær en Sikker Base for dine medarbejdere

​Da det ikke er muligt at lave om på andre mennesker, så må lederne starte med sig selv. De må arbejde med deres mind-set og finde en adfærd, så de genvinder deres medarbejderes tillid og derved skaber grundlag for en ny dynamik i deres organisation.

Læs artiklen her


DET ER MENNESKER, DER REALISERER STRATEGIEN

​Vi er helt bevidste om, at strategien gennem til- og fravalg skal gøres fokuseret, og at det betyder, at nogen skal gøre noget andet, end det de gør i dag. Men hvordan er det lige, at vi gør det konkret, involverer, skaber og fastholder det nye, så strategien forankres?

​Læs artiklen her

BLOMSTRER DIN ORGANISATION ELLER ER DEN GÅET I STOK?

​Skovhuggerens værktøj skal være i orden, før han går i skoven. På samme måde gælder det for toplederen om at have en fintunet organisation, der både kan levere kortsigtede resultater (den daglige drift) og realisere virksomhedens langsigtede mål (strategien). Organisationen er toplederens centrale værktøj...

​Læs artiklen her

THE CHANGE LEADER​

This article provides the reader with a basic introduction to personal and organisational means that create successful changes - and successful change leaders...​

Læs artiklen her

​PROJECT PERFORMANCe

​TJek og tilpas dit project

Hør Mettes bud på hvordan systematisk evaluering kan hjælpe dit projekt til at opnå bedre resultater. 

Se videoen her

​At realisere værdi til interessenternes tilfredshed

Projektledelse har længe været anset som en faglig kvalifikation, sidestillet med andre tekniske faglighe-der, eller en generel ledelsesevne. Projektledelse er faktisk hverken en teknisk eller en ledelsesmæssig disciplin – det er både og.

Læs artiklen her

HURTIGERE PROJEKTGENNEMFØRSEL MED HØJERE KVALITET

​Det er som organisation vigtigt at vælge de ”rigtige” projekter – og lige så vigtigt at sikre, at vi har den rigtige gennemførsel af projekterne...

Se videoen her

PROJEKTLEDELSE I FORSKNINGSPROJEKTER

​​Projektledelse har endnu ikke fundet sin plads i forskningsverdenen. I nogle tilfælde opleves det som om, at projektledelse skrives ind i ansøgninger for bevillingsgivernes skyld. Andre gange ses det blot som en tung bureaukratisk byrde. Se myterne om projektledelse i forskningsprojekter her.

Se videoen her

​Myter om projektporteføljeledelse

​​Der er mange myter forbundet med projektporteføljeledelse. Se 5 af dem her og hør om de har hold i virkeligheden.

Se videoen her

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

23-04-2020
E-læring - er det nu du har brug for træning i projektledelse?
Vi har både et program, hvor du bliver trænet i de fem essentielle projektledelsesværktøjer samt et med projektstyring og hvordan du leder projekter i en forretningsmæssig kontekst. Begge indeholder gennemgang af teori og modeller, guides til workshops, cases og refleksionsspørgsmål. Hvert modul slutter med en quiz, så du kan teste din viden. Træningen er tilgængelige både på dansk og engelsk.Se mere på Forside/Inspiration/E-læringskurser. ​
Læs hele nyheden
06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk