​LEDELSE

Enhver virksomhed er afhængig af sine ledere. Det er lederne, som udgør et referencepunkt for medarbejderne og for mange af virksomhedens interessenter. At sikre kvalitet i ledelse er derfor et fokusområde af strategisk betydning.

Ledelse er fundamentalt både i virksomhedens hverdag og under forandringer. Alle større forandringer kræver detaljeret planlægning og en bevidst dimensioneret forandringsindsats. Factor3 bistår private og offentlige virksomheder i deres planlægning og gennemførelse af transformationer. Vi hjælper ledergrupper med at designe og gennemføre forandringer og coacher dem undervejs. Og vi optimerer og skaber strategisk sammenhængende organisationsdesigns (strukturer, systemer og processer, incitamenter og kompetencer). Vi udvikler både nye og erfarne ledere som individer såvel som ledelsessystemet.

LEDELSEsydelser

​forandringer

Organisationsdesign

Ledelsesudvikling

Coaching

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk