OM OS​

Factor3 A/S er et dansk konsulenthus, etableret i 2006, med det fokus at hjælpe danske virksomheder (private og offentlige) med at realisere deres fulde strategiske potentiale. ​

Tryghed for vores kunder er central for sammensætningen af Factor3s ydelser inden for Strategi, Transformation og Project Performance.

Ikke bare det vi gør, men også måden vi gør det på, adskiller Factor3 fra de mere traditionelle strategikonsulenthuse. Vores tre værdier​; Enestående Resultater, Ét Hold og Vores Ansvar er omdrejningspunktet for måden, vi samarbejder med vores kunder og med hinanden internt. Og tro os – vores værdier gør en forskel i forhold til samarbejdsoplevelsen som kunde. Vi lover færre standardløsninger, tættere samarbejde, og at vi påtager os et større ansvar.

Factor3 A/S ejes 100 pct. af Partnerne i Factor3. Du kan læse mere om vores hold her

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os og få en uformel snak om, hvad vi kan tilbyde.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

23-04-2020
E-læring - er det nu du har brug for træning i projektledelse?
Vi har både et program, hvor du bliver trænet i de fem essentielle projektledelsesværktøjer samt et med projektstyring og hvordan du leder projekter i en forretningsmæssig kontekst. Begge indeholder gennemgang af teori og modeller, guides til workshops, cases og refleksionsspørgsmål. Hvert modul slutter med en quiz, så du kan teste din viden. Træningen er tilgængelige både på dansk og engelsk.Se mere på Forside/Inspiration/E-læringskurser. ​
Læs hele nyheden
06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk