OM OS​

Factor3 A/S er et dansk konsulenthus, etableret i 2006, med det fokus at hjælpe danske virksomheder (private og offentlige) med at realisere deres fulde strategiske potentiale. ​

Tryghed for vores kunder er central for sammensætningen af Factor3s ydelser inden for Strategi, Transformation og Project Performance.

Ikke bare det vi gør, men også måden vi gør det på, adskiller Factor3 fra de mere traditionelle strategikonsulenthuse. Vores tre værdier​; Enestående Resultater, Ét Hold og Vores Ansvar er omdrejningspunktet for måden, vi samarbejder med vores kunder og med hinanden internt. Og tro os – vores værdier gør en forskel i forhold til samarbejdsoplevelsen som kunde. Vi lover færre standardløsninger, tættere samarbejde, og at vi påtager os et større ansvar.

Factor3 A/S ejes 100 pct. af Partnerne i Factor3. Du kan læse mere om vores hold her

VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os og få en uformel snak om, hvad vi kan tilbyde.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk