​HOLDET

At være en del af Factor3 er, at være en del af ét samlet hold. Vi er ambitiøse sammen, og udfordrer og støtter hinanden på alle opgaver med faglig coaching og personlig sparring, for altid at skabe enestående resultater.

Vores værdier og særlige måde at samarbejde internt og med vores kunder er helt afgørende for de resultater vi skaber – derfor har vi ingen løst-koblede konsulenter eller associerede partnere. Alle vores konsulenter og partnere er fastansatte i Factor3 og ”lever” vores særlige måde at arbejde på. Vi arbejder alle fra vores kontor i Klampenborg, når ikke vi sidder ude hos en kunde.

At vi arbejder som ét hold betyder ikke, at vi alle er ens. Vores konsulenter har omfattende konsulenterfaring, i gennemsnit ca. 10 år med udgangspunkt i forskellige typer af opgaver og kunder. Hertil kommer erfaring fra jobs uden for konsulentbranchen.

Vi bruger hinandens forskellige erfaringer og faglige spidskompetencer til at sætte det bedste hold til den enkelte kundeopgave, og til vedvarende at udvikle vores egen og vores kunders faglige viden og kompetencer inden for Strategi, Transformation og Project Performance.

Alle i Factor3 har et dedikeret fagligt udviklingsansvar, og sammen har vi en pligt til at dele vores opbyggede viden og erfaringer med hinanden. Det er vores måde at sikre, at vi alle trækker i fælles retning, og er på toppen af den faglige viden og udvikling. Vi ønsker at forblive fagligt ydmyge og nysgerrige og altid fokusere på at gøre det, der er rigtigt, frem for det vi gjorde sidst

Medarbejdere

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Firskovvej 36, 1. sal

2800 Kongens Lyngby

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk