​MICHAEL TVERMOES

mt@factor3.dk | 31 17 33 02

Som en af stifterne af Factor3 løser Michael opgaver inden for stort se hele paletten af Factor3s ydelseskatalog. Særligt ligger Michaels interesse og fokus inden for den del af Strategy Management Consulting, der følger efter de strategiske analyser – strategieksekvering og etablering af strategisk beredskab.

Michael anvender sine mange års erfaring fra branchen, samt sine empatiske og analytiske evner, til design af unikke involverende processer med fokus på resultatskabelse ude blandt medarbejderne – i virkeligheden. Michael faciliterer workshops og forløb for ledere, såvel som medarbejdere og arbejder for virksomheder og offentlige organisationer både i udlandet og herhjemme. Michaels drive er at se lyset, lysten og viljen i ledernes og medarbejdernes øjne, når målet bliver klart og giver mening, når retningen er udstukket og oplevelsen af at rammer og kompetencer kan bære alle sikkert igennem processen.

Michael har bl.a. løst opgaver for Abu Dhabi Terminals, Aller Media, APM Terminals Int., Danisco, DONG Energy, Erhvervsstyrelsen, Kammeradvokaten/Advokatfirmaet Poul Schmith, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Maersk Oil, Novo Nordisk, Pentia og SmartGuy.

Michael er uddannet cand polyt, officer af reserven og i mindful leadership. Michael har tidligere været konsulent i Sant+Bendix og PriceWaterhouseCoopers og var indtil stiftelsen af Factor3, Partner i Implement.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Firskovvej 36, 1. sal

2800 Kongens Lyngby

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk