ULRIK MARXEN

um@factor3.dk | 31 17 33 03

Ulrik er en af stifterne af Factor3. Ulriks interesse og fokus ligger inden for Strategy Management Consulting, med særlig fokus på strategiudvikling og strategieksekvering. I tilknytning hertil arbejder Ulrik dedikeret med nedbrydning af organisatoriske ”siloer” og markant forbedring af tværorganisatorisk projekt performance – processer; organisation; incitamenter; personlig adfærd og kompetencer.

Ulrik har bl.a. løst opgaver for Novo Nordisk, DONG Energy, MT Højgaard, APM Terminals Int., Schneider Electric, Lauritz Knudsen, NNIT, Deloitte, Forsikring & Pension

Ulrik er uddannet Civilingeniør (Cand Polyt) og har en HD(U) fra CBS. Før stiftelsen af Factor3, var Ulrik Partner i Implement og forud for det, Projektleder / Projektchef hos Rambøll.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk