​VICTOR SKYTTE

vs@factor3.dk | 28 76 22 98

Victor interesserer sig for strategi og projektledelse, og hjælper blandt andet virksomheder med at optimere ledelsen af projekter. Victor har fokus på, hvordan projektets performance er afhængig af, hvordan mennesker arbejder sammen, og kan hjælpe blandt andet i forhold til Belbin’s Team Roles. Victor har tidligere arbejdet med online markedsføring og har en naturlig interesse for IT og IT-projekter.

Victor har løst opgaver for blandt andre Uddannelses- og Forskningsministeriet og Region Hovedstadens Psykiatri.

Victor studerer International Business på CBS, og er desuden linjedommer i Superligaen, hvor han herigennem har gennemført kurser i ledelse og kommunikation i både ind- og udland - her får han øjeblikkelig respons på evnerne til både at lede og at kommunikere fra spillere, tilskuere og tv-seere.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk