PROJEKT REVIEWS

Det hører til god styring - fra tid til anden - at stoppe op og evaluere, om det er muligt at optimere resultater, processer og samarbejdsformer. I nogle organisationer er review af de største projekter sat i system og simpelthen en del af projektledelsesmodellen. I andre tilfælde kommer review på banen, fordi beslutningstagere i og omkring projektet har en dårlig mavefornemmelse, eller konsekvensen ved at fejle er for stor til, at projektet må komme bare det mindste ud af kurs.

Gennem review af hele projektet er det Factor3’s ambition at bidrage med justeringer, der giver markant højere effektivitet og træfsikkerhed – projektet skal give størst mulige værdi!

Erfaringsmæssigt findes der i projektets organisation allerede meget viden om, hvad der hæmmer fremdrift og effektivitet, og viljen til at justere er som regel stor. Factor3 designer og faciliterer en proces, der i tæt samarbejde med projektets ledelse udnytter de erfaringer, der allerede er i projektet og sikrer konkrete realiserbare ændringer.

Læs mere her

​​KONTAKTPERSONER

Ønsker du at høre mere om Factor3's tilgang til Projekt reviews, er du velkommen til at kontakte Michael eller Mette.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden
22-08-2018
Er du en sikker base for dine medarbejdere?
​Som leder er man forpligtet til at arbejde med sig selv hver eneste dag. Det var et af budskaberne fra Agnete Gersing, Departementchef i Uddannelses- og Forskningsministeriet, da Agnete tidligere på ugen stillede op til et inspirationsmøde om​ Secure Base Leadership ​hos Factor3.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk