FORANDRINGER

Situationer kan opstå, hvor forandringer skal iværksættes med kort varsel eller virksomheden savner inspiration til at udforme forandringsstrategien. Det kan være i forlængelse af planlagte strategiske beslutninger eller hurtige beslutningsprocesser, hvor det drejer sig om at udnytte ideer med et snævert ”window of opportunity” eller som reaktioner på trusler i konkurrencesituationen.

Mantraet i Factor3’s tilgang til forandringsledelse er altid ”mindre snak, mere handling”. Idéen er at presse organisationen ind i et handlingsparadigme gennem hurtig mobilisering af en bred koalition af udvalgte medarbejdere og ledere – stadig med en klar forandringsstrategi. Factor3 bidrager med kendskab til og praktisk erfaring med et bredt spektrum af forandringsledelsesmæssige virkemidler. Hertil kommer en særlig opmærksomhed mod de grundlæggende kulturelle forhold og de individuelle reaktioner på store forandringer. Factor3 støtter op om ledelsens rolle som forkæmpere for forandringen og hjælper med at designe og facilitere centrale processer i forløbet.

Læs mere her​

​​KONTAKTPERSONER

Ønsker du at høre mere om Factor3's tilgang til forandringer, er du velkommen til at kontakte Michael eller Ulrik.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk