​KOMPETENCEUDVIKLING

Manglende kompetencer er i 40 pct. af tilfældene årsagen til, at forandring og udvikling mislykkes. Som oftest er mangelvaren ikke konkret faglig kompetence og indsigt. Det er derimod projekt- og forandringsledelses-kompetencer, der er behov for at styrke!

Factor3 anser projektledelse som en selvstændig ledelsesmæssig disciplin, hvor den professionelle projektleder, -ejer, -deltager og styregruppe skal trænes og uddannes for at kunne realisere den forventede værdi af projekterne. Træningen gennemføres imidlertid aldrig løsrevet fra virkeligheden og aldrig alene.

Kompetenceudviklingsforløb designet og faciliteret af Factor3 tager altid udgangspunkt i aktuelle projekter og sager i virksomheden. Samtidig arbejdes med opbygning af projektorganisation, -model, -porteføljestyring mv. Det er Factor3’s varemærke, at kompetenceudviklingsforløbet bliver omdrejningspunktet for den forandringsledelse, der skal sikre forankring af nye organisationsformer, processer, rolleforståelse osv., som følger med ambitionen om at løfte virksomhedens samlede evne til at drive projekter.

Læs mere her

​​KONTAKTPERSONER

Ønsker du at høre mere om Factor3's tilgang til Kompetenceudvikling, er du velkommen til at kontakte Michael eller Søren.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Firskovvej 36, 1. sal

2800 Kongens Lyngby

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk