​SOCIALT ANSVAR

Har man særlige evner, så har man også en særlig pligt. Det er ud fra denne filosofi, og et brændende ønske om at gøre en forskel i alt, hvad vi foretager os, at vi involverer os i socialt arbejde. Vi stiller vores ekspertise og kompetencer til rådighed pro bono for velgørende organisationer med et særligt behov.

I øjeblikket hjælper vi Ungdommens Røde Kors og SOS Børnebyerne med at styrke deres kompetencer inden for projektledelse og strategieksekvering.

Vi vurderer vores engagementer enkeltvis. Ønskes yderligere information, er du velkommen til at kontakte Michael Tvermoes.

”Vi har gennemgået en fantastisk udvikling – både individuelt og organisatorisk. En stor tak til Factor3, der har arbejdet pro bono for at uddanne os og give os værktøjer og et fælles sprog for projektledelse”,

SOS Børnebyerne​

Hanne E. Rasmussen, Direktør

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk