​STRATEGIEKSEKVERING

Factor3 bistår med at realisere en udarbejdet strategi gennem en række tiltag og konkrete ydelser - enten som en naturlig del af den samlede strategiproces, eller som en selvstændig ydelse, hvor virksomheden allerede har udviklet en strategi uden Factor3’s bistand.

Som udgangspunkt udarbejder vi i samspil med kunden en helt konkret strategieksekveringsmodel, som formaliserer processen (organisering, konkrete aktiviteter, metoder og værktøjer) for udrulning af strategien.

De overordnede fokusområder for strategieksekveringsmodellen og vores indsats er samlet i Factor3’s model for strategieksekvering, som i dialog med kunden danner rammerne for Factor3’s arbejde.

Læs mere og se modellen her

​​KONTAKTPERSONER

Ønsker du at høre mere om Factor3's tilgang til Strategieksekvering, er du velkommen til at kontakte Michael eller Ulrik.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk