​FORRETNINGSSTRATEGI

Forretningsstrategi handler om at skabe og fastholde en attraktiv position i markedet, som optimerer nøgleinteressenternes forventninger.

Factor3 bistår med at planlægge og facilitere den samlede strategiproces. Factor3’s fem-fasede strategiprocesmodel er ”tung i begge ender”! Den er designet til at hjælpe jer sikkert gennem den samlede strategiproces – den er lige så eksekveringstung, som den er udviklingstung. Det giver ingen mening at eksekvere noget, som ikke er udviklet baseret på rigtig og tilstrækkelig viden. Omvendt giver det heller ikke mening at udvikle noget, som organisationen hverken har rammerne, evnerne, eller viljen til at eksekvere!

Selvom vi har nogle faser, som vi altid tager udgangspunkt i, så tror vi ikke på ”one size fits all”. Vi skræddersyer altid strategiprocessen i fællesskab med jer, med udgangspunkt i jeres situation, behov og præferencer.

Læs mere her

​​KONTAKTPERSONER

Ønsker du at høre mere om Factor3's tilgang til Forretningsstrategi, er du velkommen til at kontakte Ulrik eller Mikkel.

               Mikkel Hove

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Firskovvej 36, 1. sal

2800 Kongens Lyngby

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk