SØREN STUHR

ss@factor3.dk | 31 17 33 01

Søren har en særlig interesse i organisationsudvikling, og på hvordan man gennem projekteksekvering får virkeliggjort forretningsstrategierne. Søren har særlig fokus på udvikling af projektarbejdsformen i private og offentlige organisationer og udvikling af projektledere og andre aktører i projektorganisationen. Søren er vant til at arbejde med projekter, som har stor politisk bevågenhed og mange involverede interessenter.

Søren har en særlig interesse for de særlige vilkår der gælder for projektledelse i forsknings- og uddannelsesmiljøer. Søren er selv ekstern lektor ved diplomuddannelsen i projektledelse ved DTU og har tidligere været ekstern lektor og siddet i advisory board ved CBS.

Søren har løst opgaver for bl.a. Finansministeriet, SKAT, Rigspolitiet, Københavns Kommune, Universiteterne i Århus, København og Roskilde, CBS, Gigtforeningen, Diakonissestiftelsen, Novo Nordisk, Dong Energy og Hofor.

Søren er uddannet cand merc fra CBS og har en lang række certificeringer inden for projektledelse, herunder IPMA, Scrummaster og MSP. Søren er endvidere akkrediteret Prince2 trainer. Søren har tidligere været partner i Implement, seniorkonsulent hos DIOS og været direktør i eget konsulentfirma.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

23-04-2020
E-læring - er det nu du har brug for træning i projektledelse?
Vi har både et program, hvor du bliver trænet i de fem essentielle projektledelsesværktøjer samt et med projektstyring og hvordan du leder projekter i en forretningsmæssig kontekst. Begge indeholder gennemgang af teori og modeller, guides til workshops, cases og refleksionsspørgsmål. Hvert modul slutter med en quiz, så du kan teste din viden. Træningen er tilgængelige både på dansk og engelsk.Se mere på Forside/Inspiration/E-læringskurser. ​
Læs hele nyheden
06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk