SØREN STUHR

ss@factor3.dk | 31 17 33 01

Søren har en særlig interesse i organisationsudvikling, og på hvordan man gennem projekteksekvering får virkeliggjort forretningsstrategierne. Søren har særlig fokus på udvikling af projektarbejdsformen i private og offentlige organisationer og udvikling af projektledere og andre aktører i projektorganisationen. Søren er vant til at arbejde med projekter, som har stor politisk bevågenhed og mange involverede interessenter.

Søren har en særlig interesse for de særlige vilkår der gælder for projektledelse i forsknings- og uddannelsesmiljøer. Søren er selv ekstern lektor ved diplomuddannelsen i projektledelse ved DTU og har tidligere været ekstern lektor og siddet i advisory board ved CBS.

Søren har løst opgaver for bl.a. Finansministeriet, SKAT, Rigspolitiet, Københavns Kommune, Universiteterne i Århus, København og Roskilde, CBS, Gigtforeningen, Diakonissestiftelsen, Novo Nordisk, Dong Energy og Hofor.

Søren er uddannet cand merc fra CBS og har en lang række certificeringer inden for projektledelse, herunder IPMA, Scrummaster og MSP. Søren er endvidere akkrediteret Prince2 trainer. Søren har tidligere været partner i Implement, seniorkonsulent hos DIOS og været direktør i eget konsulentfirma.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk