​MIKKEL hOVE

mhh@factor3.dk | 30 10 58 61

Mikkel hjælper virksomheder med forretningsudvikling, organisationsudvikling, investerings- og porteføljestyring samt strategiudvikling og implementering. Mikkel har et stærkt kommercielt og resultatorienteret mindset med en solid evne til eksekvering og passion for forretningsudvikling enten at optimere toplinjen eller optimere omkostningsbasen via fokus på processer, mennesker og teknologi. Solid erfaring med udvikling og transformationer i store salgs- og driftsorganisationer inden for sundhedspleje, detailhandel, rådgivning, fast ejendom og byggeri samt kompetenceopbygning og professionalisering af mennesker og organisationer.

Mikkel er drevet af troen på, at det er mennesker, der skaber de mest succesfulde forandringer, de største synergier og de bedste og mest bæredygtige resultater, hvorfor kundefokus, interessentstyring og forandringsledelse er en central del af hans arbejde. 

Mikkel har løst opgaver for bl.a. Ørsted, CPH Lufthavn og Fisketorvet.

MIkkel er uddannet cand.merc. fra CBS. Mikkel har tidligere arbejdet som Projektchef og som projektleder på store bygge- og anlægsprojekter hos bl.a. Københavns Lufthavne

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk