​VISUEL PROJEKTEKSEKVERING

Med Visuel Projektledelse opnås større forståelse og involvering blandt projektdeltagerne. På den måde sikres kortere projektgennemløbstid - og dermed mulighed for en hurtigere forretningsmæssig effekt. Med Visuel Projekteksekvering som værktøj bliver der defineret tydelige mål for projektet og for den enkelte projektdeltager. Således kan der sikres relevant og forståelig planlægning på både et overordnet niveau såvel som for den enkelte projektdeltager.

Med Visuel Projekteksekvering fra Factor3 dannes et overblik over projektets mål og leverancer for alle projektets deltagere. Det giver input til såvel business-casen som den efterfølgende planlægning. Planlægningen bliver relevant og håndgribelig for de involverede medarbejdere, og det giver samtidig forståelse på både det overordnede projektniveau såvel som for den enkelte projektdeltagers arbejdsopgaver.

Konceptet er gennemprøvet i både private og offentlige institutioner og kan benyttes i de fleste brancher. Typisk opnås der en reduktion af projekternes gennemførelsestid på 30 – 50 %.

Læs mere her​

Skriv til os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

23-04-2020
E-læring - er det nu du har brug for træning i projektledelse?
Vi har både et program, hvor du bliver trænet i de fem essentielle projektledelsesværktøjer samt et med projektstyring og hvordan du leder projekter i en forretningsmæssig kontekst. Begge indeholder gennemgang af teori og modeller, guides til workshops, cases og refleksionsspørgsmål. Hvert modul slutter med en quiz, så du kan teste din viden. Træningen er tilgængelige både på dansk og engelsk.Se mere på Forside/Inspiration/E-læringskurser. ​
Læs hele nyheden
06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk