​VISUEL PROJEKTEKSEKVERING

Med Visuel Projektledelse opnås større forståelse og involvering blandt projektdeltagerne. På den måde sikres kortere projektgennemløbstid - og dermed mulighed for en hurtigere forretningsmæssig effekt. Med Visuel Projekteksekvering som værktøj bliver der defineret tydelige mål for projektet og for den enkelte projektdeltager. Således kan der sikres relevant og forståelig planlægning på både et overordnet niveau såvel som for den enkelte projektdeltager.

Med Visuel Projekteksekvering fra Factor3 dannes et overblik over projektets mål og leverancer for alle projektets deltagere. Det giver input til såvel business-casen som den efterfølgende planlægning. Planlægningen bliver relevant og håndgribelig for de involverede medarbejdere, og det giver samtidig forståelse på både det overordnede projektniveau såvel som for den enkelte projektdeltagers arbejdsopgaver.

Konceptet er gennemprøvet i både private og offentlige institutioner og kan benyttes i de fleste brancher. Typisk opnås der en reduktion af projekternes gennemførelsestid på 30 – 50 %.

Læs mere her​

Skriv til os her​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk