ANJA SKAU-ANDERSEN

asa@homannlaw.dk | 28 55 65 54

Anja har kernekompetencer inden for kontrakter, forhandling samt konfliktløsning. Anja er advokat med en kandidat fra Københavns Universitet samt en MBA fra CBS, og har undervist som ekstern lektor ved CBS i international forhandling.

Anja løser typisk rådgivningsopgaver til erhvervsvirksomheder inden for udarbejdelse og forhandling af kommercielle kontrakter, udvikling og facilitering af forhandlingstekniske træningsforløb, rådgivning vedr. ansættelsesretlige klausuler, bonusprogrammer, direktørkontrakter og afskedigelser samt strategisk forhandlingsforberedelse i udbudsprojekter.

Anja har tidligere løst opgaver for Kammeradvokaten, Danske Spil, Grundfos, Energinet.dk og mange andre komplekse virksomheder.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Firskovvej 36, 1. sal

2800 Kongens Lyngby

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk