​LENE ANDERSEN

la@factor3.dk | 42 47 21 00

Lene faciliterer strategiprocesser og workshops på tværs af brancher i såvel private som offentlige organisationer. Baseret på en strategisk tilgang hjælper Lene med at optimere forretningsmodeller, organisationer og ledelseskompetencer.

Lene startede som partner i Factor3 i 2013 efter at have været selvstændig managementkonsulent et par år. Lene har tidligere været CVP i Novo Nordisk, hvor hun har været drivende for globale projekter indenfor forretningsudvikling, strategisk marketing og partnerskaber.

Lene har en særlig interesse for at forbedre lederes situation og udvikling og er selv karriereudviklingscoach, hvor hun bidrager til afklaring af kompetencer og forbedring af performance og jobglæde.

Lene har løst opgaver for bl.a. Novo Nordisk, Coloplast, Industriens Fond, Patent- og Varemærkestyrelsen, Sikkerhedsstyrelsen, CBS Executive og AS3.

Lene har en solid teoretisk ballast med en B.Sc. fra CBS og en M.Sc. i ansvarlig forretningsledelse fra Ashridge Business School i London, samt strategi- og lederkurser fra IMD, Wharton Business School og CBS. Lenes omfattende forretningserfaring og netværk gør hende til en inspirerende samarbejdspartner og coach.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

23-04-2020
E-læring - er det nu du har brug for træning i projektledelse?
Vi har både et program, hvor du bliver trænet i de fem essentielle projektledelsesværktøjer samt et med projektstyring og hvordan du leder projekter i en forretningsmæssig kontekst. Begge indeholder gennemgang af teori og modeller, guides til workshops, cases og refleksionsspørgsmål. Hvert modul slutter med en quiz, så du kan teste din viden. Træningen er tilgængelige både på dansk og engelsk.Se mere på Forside/Inspiration/E-læringskurser. ​
Læs hele nyheden
06-05-2019
Scaled Agile Framework
Vores dygtige konsulent Henrik Binow er nu også certificeret indefor Scaled Agile Framework (SAFe®). Klik og læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive mere agil.
Læs hele nyheden
20-02-2019
HVORFOR SAMARBEJDER VI IKKE BARE?
DIALOG OG SAMARBEJDE ER AFGØRENDE FOR SUCCES I BYGGEPROCESSERNE. DET KRÆVER, AT DER TAGES ANSVAR – OG PILEN PEGER PÅ DIG SELV!
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk