​HENRIK BINOW

hb@factor3.dk | 25 77 99 66

Henrik har arbejdet som konsulent i 12 år og har en bred erfaring inden for forskellige industrier, herunder IT-, finans- samt produktionsvirksomheder. Forinden har Henrik arbejdet som projektleder og kvalitetschef.

Som konsulent er Henrik dedikeret til at skabe nyttige forandringer med såvel et forretningsmæssigt som et menneskeligt perspektiv. Det gøres ved at implementere de bedste måder at arbejde på. Henrik fokuserer på at implementere disse inden for projekt- og porteføljeledelse.

Henrik tror på at fokusering og involvering er forudsætninger for succesfulde forandringer. Fokuseringen kræver blandt andet klare effektmål, og tydeliggørelse af hvilke konsekvenser mulige forandringer har for forretningen samt lige så vigtigt; individet. Involveringen er afgørende for at implementeringen kan lykkedes, ligesom at de relevante aktører kan nyttiggøre forandringen bedst muligt.

Henrik har som konsulent arbejdet med store projekter og transformationer hos Compass Group, Siemens Wind Power, KMD og Cheminova. Han har desuden løst opgaver for blandt andre DONG Energy, Danske Bank, Tryg, MAN Diesel, Arla, Alfa Laval, Saxo Bank, Movia, Københavns Kommune, Odense Kommune.

Henrik er certificeret i PMP, PRINCE 2, CSM samt i Belbin’s Team Roles. Henrik har derudover en kandidatgrad fra DTU.

Henrik har tidligere arbejdet for Mærsk Data Group, DR, Mannaz og Implement, ligesom han har haft egen konsulentvirksomhed.

​​​Cases

Novo Nordisk​ CMC API - Bullseye

Som konsekvens af en periode med forsinkede og fordyrede tekniske projekter, igangsatte ledelsen et projekt, som skulle forbedre CMC API’s evne til at gennemføre projekter markant.

Læs casen her

Værdier i Økonomistyrelsen

Factor3 faciliterede udarbejdelsen af et værdigrundlag for Økonomistyrelsen. Idéen kom fra den nytiltrådte direktør, der sammen med resten af direktionen ønskede en samlende ramme for de meget forskelligartede opgaver, som medarbejderne varetog.​

Læs casen her

Strategi i Pentia

​Partnerkredsen havde tidligere gennemført årlige strategimøder, men oplevede, at den travle dagligdag tog alt fokus.

​​Læs casen her

​INDBLIK

31-01-2023
Vi mangler nye selvstændige og dygtige kolleger
Hvis du gerne vil være konsulent på en anden måde, så er Factor3 måske noget for dig? Spændende faglige udfordringer uden rigide regler og procedurer. Og med balance mellem dit arbejdsliv, dit familieliv og dine fritidsinteresser. Vi værdsætter og nyder alle stor fleksibilitet - uden sidestykke i branchen.
Læs hele nyheden
07-07-2022
Ny E-læring!
Factor3’s E-læring er blevet endnu bedre!
Læs hele nyheden
15-06-2022
Nye højder af projektledelse hos HOFOR
Vi er glade for at have indgået et samarbejde med HOFOR i udviklingen af deres projektledere.
Læs hele nyheden

Firma

FACTOR3 A/S 

CVR: 29169837

Adresse​

Springforbivej 4

2930 Klampenborg

Kontakt

Telefon: 3115 3300

E-mail: info@factor3.dk